artikel

Kerst met chocoladekaarsen

Horeca

Deze grote stoeptegelkaarsen met 16 lonten zullen u niet snel in het duister laten tasten. En als de tast het toch laat afweten, dan wijst de chocoladegeur die bij het branden vrijkomt de juiste weg.De kaars is, met wat groen aan de zijkant opgemaakt, een ware aanwinst voor uw kersttafel.

Materiaal

  • vierkante grote kaars
  • stukje steekschuim voor droog materiaal
  • lijmpistool met patronen
  • krammen
  • takjes safarigroen
  • zijden, gouden galaxbladeren
  • gekruld gouddraad

Werkwijze:
Lijm het stukje steekschuim vast aan de zijkant van de kaars en maak van alle materialen een leuke compositie. Sommige materialen kunnen in het steekschuim gestoken worden, andere worden met een krammetje vastgezet. Let op dat de decoratie ruim van de lonten blijft.

Reageer op dit artikel