artikel

Martinair partyservice officieel partner van Vitesse

Horeca

Martinair partyservice is officieel partner van Vitesse. De cateraar uit Nieuw-Vennep en de Arnhemse betaald voetbalvereniging ondertekenden daarvoor een officieel contract voor twee jaar voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

De partycateraar is sinds 1998 als founder verbonden aan het Gelredome, het stadion waar Vitesse de thuiswedstrijden speelt, en in die hoedanigheid huiscateraar van het evenementencomplex.

Voor aanvang van het huidige seizoen werd de samenwerking al geïntensiveerd. Martinair partyservice verzorgt nu niet alleen meer de catering voor de businessaccommodatie en het publiek, maar ook voor het spelershome en het trainingscomplex op Papendal. In nauwe samenwerking met de Supportersvereniging van Vitesse exploiteert de cateraar bovendien het nieuwe supportershome.

Beide partijen willen geen uitspraken doen over gemaakte (financiële) afspraken.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel