artikel

Ontvoerde miljonairsdochter blijkt cateringondernemer

Horeca

De ontvoerde Claudia Melchers, dochter van de steenrijke ondernemer Hans Melchers, is eigenaar van een cateringbedrijf. Maandagavond werd de 37-jarige Melchers rond 22.30 uur door twee onbekenden uit haar woning in Amsterdam-Zuid meegenomen. Claudia Melchers is eigenaar van Cateringbedrijf CMC (Claudia Melchers Catering), gevestigd aan de Jan van Eijkstraat 4 in Amsterdam. Ze runt het […]

De ontvoerde Claudia Melchers, dochter van de steenrijke ondernemer Hans Melchers, is eigenaar van een cateringbedrijf. Maandagavond werd de 37-jarige Melchers rond 22.30 uur door twee onbekenden uit haar woning in Amsterdam-Zuid meegenomen.

Claudia Melchers is eigenaar van Cateringbedrijf CMC (Claudia Melchers Catering), gevestigd aan de Jan van Eijkstraat 4 in Amsterdam. Ze runt het bedrijf samen met haar zakenpartner Hubert Verheij, die als souschef werkt bij CMC. Melchers staat bekend als een zeer goede kok. Claudia Melchers en Bert Verheij leerden elkaar kennen in de Amsterdamse studentenwereld.

Volgens een buurman heeft het succesvolle cateringbedrijf van Melchers niets te maken met de ontvoering. Hij wijst met de beschuldigende vinger naar het tijdschrift Quote, waar de vader van Claudia op plaats 36 staat in de lijst met de vijfhonderd meest vermogende Nederlanders. ‘Claudia heeft een cateringbedrijf. Daar verdien je tenslotte het grote geld ook niet mee.’

Buurtbewoners reageren geschokt op de ontvoering van de jonge vrouw, maar zijn nauwelijks verbaasd dat dit in hun sjieke straat gebeurt. ‘We zijn hier wel iets gewend. Als je in een buurt woont waar kapitaal zit, weet je dat daar ook vijanden op af kunnen komen.’

Ook de bridgewereld heeft geschokt gereageerd. Zowel Hans Melchers als zijn dochter zijn bekende namen in het circuit. ‘Iedereen kent Claudia, haar ontvoering is het gesprek van de avond’, aldus de manager van het nationale bridgeteam Toine van Hoof. Mede dankzij forse investeringen door Hans Melchers kon de bridgesport in Nederland zich professionaliseren.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel