artikel

Blini’s met gerookte zalm, garnalen en gerookte paling

Horeca

Ingrediënten:100 g gerookte palingfilet 100 g gerookte zalmfilet 6 radijsjes 200 g poffertjesmix 1 ei 50 g boter 1 bakje tuinkers 1/8 l zure room Bereiding:Snijd de palingfilet in stukjes. Snijd elk radijsje in 4 partjes. Meng 2 dl water met de poffertjesmix en het ei. Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep het […]

Ingrediënten:
100 g gerookte palingfilet
100 g gerookte zalmfilet
6 radijsjes
200 g poffertjesmix
1 ei
50 g boter
1 bakje tuinkers
1/8 l zure room

Bereiding:
Snijd de palingfilet in stukjes. Snijd elk radijsje in 4 partjes. Meng 2 dl water met de poffertjesmix en het ei. Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep het beslag met een kleine pollepel in 4 porties op ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini’s aan beide kanten goudbruin. Houd de blini’s afgedekt onder folie warm en bak ondertussen nog 8 blini’s. Leg op elke blini een plukje tuinkers en een theelepel zure room. Beleg 6 blini’s met gerookte zalm en de andere met de palingfilet. Garneer elke blini met 2 partjes radijs..

Reageer op dit artikel