artikel

Fries culinair festijn

Horeca

Wat Noord-Nederland en met name Friesland op culinair gebied in huis heeft, laten koks samen met food- en wijnproducenten zien tijdens Culinair Friesland 2005. Dit vindt voor de tweede keer op Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag plaats op 16 en 17 oktober. Samen met The Wine & Food Association verzorgt Lauswolt dit tweedaagse evenement. De […]

Wat Noord-Nederland en met name Friesland op culinair gebied in huis heeft, laten koks samen met food- en wijnproducenten zien tijdens Culinair Friesland 2005. Dit vindt voor de tweede keer op Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag plaats op 16 en 17 oktober. Samen met The Wine & Food Association verzorgt Lauswolt dit tweedaagse evenement. De tweede dag is speciaal bedoeld voor horecamensen. Er zijn chefs masterclasses met onder andere Joop Zwiep (Idyle, Zweeloo) en Andreas Delpeut (De Roggebot, Ermelo). Op 16 oktober is er een presentatie en een proeverij van roggebrood. Een jury onder leiding van Joop Braakhekke maakt de winnaar bekend.

Reageer op dit artikel