artikel

Kool vis met broccoli

Horeca

Ingrediënten:600 g broccoli 300 g spaghetti 400 g koolvisfilet (diepvries) 4 eetlepels olijfolie 4 teentjes knoflook, geperst1 blikje ansjovisfilets, fijngesneden1 citroen, in plakken50 g pittige kaas, geraspt Materialen: grillpan Bereiden:Broccoli in kleine roosjes verdelen, stelen in korte reepjes snijden. Broccoli en steeltjes ieder apart in 5 min. beetgaar koken. Spaghetti volgens aanwijzing op verpakking beetgaar […]

Ingrediënten:
600 g broccoli
300 g spaghetti
400 g koolvisfilet (diepvries)
4 eetlepels olijfolie
4 teentjes knoflook, geperst
1 blikje ansjovisfilets, fijngesneden
1 citroen, in plakken
50 g pittige kaas, geraspt

Materialen: grillpan

Bereiden:
Broccoli in kleine roosjes verdelen, stelen in korte reepjes snijden. Broccoli en steeltjes ieder apart in 5 min. beetgaar koken. Spaghetti volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken en afgieten. Intussen grillpan verhitten. Bevroren koolvis aan iedere kant met mengsel van 1 el olie, 1 teentje knoflook en zout en peper bestrijken. Vis op hoog vuur in 10 min. gaargrillen, halverwege keren. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten. Ansjovis en broccolisteeltjes 2 min. zachtjes bakken. Broccoliroosjes met rest van knoflook toevoegen en geheel kort roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broccolimengsel door spaghetti scheppen. Vis met plakjes citroen over vier borden verdelen, spaghetti ernaast leggen. Gerecht met kaas bestrooien.

Reageer op dit artikel