artikel

Kruidig gebakken koolraap en worteltjes

Horeca

Ingrediënten:500 g koolraap10 wortelen3 cl balsamicoazijn3 cl olijfolie (extra vierge)esdoornstroop1 takje rozemarijnzoutpeper Bereiding:Snij de wortelen en de raapjes in dunne plakjes of dikke lucifers. Stoom de groenten gedurende ongeveer 8 minuten. Verwarm de olijfolie en voeg de groenten, de azijn, de stroop en de kruiden toe. Plaats een deksel op de pan en laat de […]

Ingrediënten:
500 g koolraap
10 wortelen
3 cl balsamicoazijn
3 cl olijfolie (extra vierge)
esdoornstroop
1 takje rozemarijn
zout
peper

Bereiding:
Snij de wortelen en de raapjes in dunne plakjes of dikke lucifers. Stoom de groenten gedurende ongeveer 8 minuten. Verwarm de olijfolie en voeg de groenten, de azijn, de stroop en de kruiden toe. Plaats een deksel op de pan en laat de groenten bakken tot ze lichtjes gebruind en beetgaar zijn.