artikel

Onderzoek roemt hygiëne Rijnlands Revalidatiecentrum

Horeca

Het Rijnlands Revalidatiecentrum (RRC) scoort hoog op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Op basis van een onafhankelijk onderzoek door Hygiëne Consult Nederland uit Koudekerk aan de Rijn scoorde het Leidense centrum een 9,2.

RRC laat de centrale keuken, de keuken voor de revalidatie en het bedrijfsrestaurant (allemaal in eigen beheer) twee keer per jaar onafhankelijk toetsen op de HACCP-eisen voor voedselveiligheid. Dat onderzoek is een kwaliteitstoetsing op 96 deelprocessen van de totale voedingsmiddelencyclus. In totaal behaalde de instelling 655 punten.

Het revalidatiecentrum behandelt en begeleidt volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking naar optimale zelfstandigheid. Het kent vier aandachtspunten: kinderrevalidatie, hart- en longrevalidatie, neurologie en traumatisch/orthopedie.De faciliteiten zijn bestemd voor klinische en poliklinische revalidanten, bezoekers en medewerkers.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel