artikel

Rillettes van koolvis

Horeca

Ingrediënten:tuiltje van dille: 1tuiltje van peterselie: 0,50 citroensap mosterd: 2 soeplepel(s)room: 15 clmosterd: 1 soeplepel(s)gerookte heilbot: 200 gramzout en versgemalen peper koolvis: 500 gram Bereiding:Haal de graten zorgvuldig uit de visfilets. Verwarm de oven op 200°. Leg de visfilets op een met olie ingewreven ovenplaat en laat ze 10 minuten in de oven bakken. Was […]

Ingrediënten:
tuiltje van dille: 1
tuiltje van peterselie: 0,50
citroensap
mosterd: 2 soeplepel(s)
room: 15 cl
mosterd: 1 soeplepel(s)
gerookte heilbot: 200 gram
zout en versgemalen peper
koolvis: 500 gram

Bereiding:
Haal de graten zorgvuldig uit de visfilets. Verwarm de oven op 200°. Leg de visfilets op een met olie ingewreven ovenplaat en laat ze 10 minuten in de oven bakken. Was de kruiden en hak ze fijn. Verwarm de room op een zacht vuurtje en voeg er de kruiden bij, evenals peper en zout. Neem van het vuur en laat afkoelen.Voeg de mosterd en het citroensap toe. Mix de room, de visfilets en de heilbot. Breng op smaak en zet in de koelkast. Serveer de visrillettes op geroosterde toast.

Reageer op dit artikel