artikel

Vijfde arrestatie in zaak cateringontvoering

Horeca

De politie heeft op vliegveld Hato op Curaçao een nieuwe verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering van Claudia Melchers, eigenaresse van cateringbedrijf CMC in Amsterdam. Het gaat om een in 1961 op Curaçao geboren man met de initialen P.G.W.

De man was net met een vlucht van de KLM uit Nederland gekomen. Hij werd opgepakt in de nacht van vrijdag op zaterdag. Dat brengt het aantal verdachten dat deze week op het eiland is gearresteerd, op drie. Het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam hoopt dat ook deze verdachte zo snel mogelijk naar Nederland wordt overgebracht.

Een rechercheteam arresteerde dinsdag op Curaçao al de 37-jarige Quentin W.L.S. Zijn aanhouding vond plaats op straat. Hij is vrijdag aangekomen in Nederland. Woensdag werd in zijn woning de 46-jarige Lorenzo M. opgepakt. Hij is zaterdag in Nederland gearriveerd, bevestigde justitie. De verdachte werd zaterdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die de voorlopige hechtenis met veertien dagen verlengde.

Twee verdachten die de politie dinsdagochtend in Gelderland had aangehouden, kwamen donderdag weer vrij.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel