artikel

Voorarrest verdachten cateringontvoering verlengd

Horeca

Het voorarrest van twee van de drie verdachten in de ontvoeringszaak van cateraar Claudia Melchers is verlengd met 90 dagen. De andere verdachte Lorenzo M. moet nog zeker 30 dagen in voorarrest blijven, liet een woordvoerder van de rechtbank in Amsterdam maandag weten.

Volgens de rechtbank zijn de twee verdachten, Quentin W en Patricio W, ‘feitelijk bij de ontvoering betrokken’. Ook de beperkingen die de verdachten zijn opgelegd, zijn door de rechtbank verlengd. De verdediging heeft nog geen inzage in alle processtukken, aldus de woordvoerder.

Cateraar Claudia Melchers werd 12 september door drie mannen ontvoerd uit haar woning in Amsterdam. De daders vroegen 300 kilo cocaïne in ruil voor haar vrijlating. Melchers werd na ruim 48 uur vrijgelaten in Arnhem.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel