artikel

Wervelende Horecavakbeurs in Emmeloord

Horeca

Voor de vierde maal organiseren Hakvoort Horeca en Homint de groots opgezette horecavakbeurs Boulevard Mediterranee. Deze staat ook dit jaar in het teken van sfeervol genieten van de diverse proeverijen, demonstraties, wedstrijden, workshops en innovaties.

In navolging op de succesvolle beurs van 2004, waar meer dan 5200 bezoekers de weg naar Emmeloord wisten te vinden, zal dit jaar op 10, 11 en 12 Oktober de horecavakbeurs Boulevard Mediterranee plaatsvinden. Circa 80 toonaangevende toeleveranciers en fabrikanten voor de horeca zullen naast Hakvoort Horeca en Homint hun producten en diensten tonen en demonstreren. De beurs is eenvoudig en filevrij bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Ontspannen zakendoen
In een aan de showrooms van Hakvoort Horeca en Homint gebouwd tentencomplex zal het deze editie van de beurs ongetwijfeld weer gezellig worden. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u als bezoeker van het veelzijdige programma genieten en ontspannen zaken doen. Tevens kunt u deelnemen aan tal van workshops.

Interessant programma
De beurs biedt zonder meer een gevarieerd en interessant programma. Wat te denken van Smaakpolitie Rob Geus die demo’s en uitleg geeft op het Duurzaam Ondernemen plein, de Nationale Kookwedstrijd “Durf te koken” o.l.v. TV kok Ramon Beuk, wereldkampioen kunst in chocolade Arthur Tuytel en een wijnproeverij i.s.m. Nuova Sardegna.

Op programma staan tevens:

  • Demonstratie Rodizio (Brasilian BBQ)
  • Demontratie Ice carving
  • Wedstrijd “Culinair met frikadel”
  • Veiling
  • Diverse productdemonstraties
  • En nog veel meer.

Gratis kaarten zijn aan te vragen bij Hakvoort Horeca op telefoonnummer (0527) 635635.

Meer informatie op www.hakvoorthoreca.nl

Reageer op dit artikel