artikel

Bienvenue en France

Horeca

Dagblad de Telegraaf presenteert dé beurs voor Frankrijk-liefhebbers. Vrijdag 17 – Zondag 19 februari 2006 AMSTERDAM RAI. Hét platform om uw bedrijf te presenteren aan alle Francofielen van Nederland.

Alles over Frankrijk onder één dank.
Van 17 tot en met 19 februari 2006 vindt de tweede editie van “Bienvenue en France” plaats in de Amsterdam RAI. Bienvenue en France is dé beurs voor Frankrijk-liefhebbers en biedt hen een Frans dagje uit in Amsterdam. Dit unieke evenement heeft vier hoofdthema’s: Cultuur, Gastronomie, Wonen en Reizen. Franse en Nederlandse bedrijven presenteren en verkopen hun aanbod van Franse diensten en producten. Vanaf november start de mediacampagne om alle Francofielen uit te nodigen de beurs te bezoeken.

Nog meer spektakel in 2006
In 2006 willen we de bezoekers nog meer Franse sfeer presenteren. Eén van de nieuwe attracties is de cockpit (op ware grootte!!) van de TGV. Deze trein wordt neergezet door onze sponsor Rail Europe. Onlangs is de nieuwe website www.tgv.com gelanceerd. Via het platform dat Bienvenue en France biedt, wil Rail Europe deze website en haar overige activiteiten presenteren aan alle Frankrijk-liefhebbers.

Gastronomie in 2006 nog Franser
Franse producten en lekkernijen zijn volop te koop op Bienvenue en France. Ook in 2006 zal een echte Franse markt aanwezig zijn. Franse producenten verkopen hun producten, worstjes, olijven, chocolat, nougat, kaasjes, cider, kleden, knoflook en nog veel meer. Sopexa Nederland, promotiebureau voor Franse levensmiddelen, zal voor deze Bourgondiërs gedurende drie dagen kaas- en wijnproeverijen geven, waarbij de producten die verkrijgbaar zijn op de beurs worden gebruikt. Bezoekers proeven uw product en kunnen dit vervolgens bij uw stand kopen.

Uw bedrijf op Bienvenue en France?
Wilt u ook uw bedrijf onder de aandacht brengen van alle Frankrijk-liefhebbers? Kijk voor de mogelijkheden op www.bienvenueenfrance.nl of neem contact op met het Bienvenue en France team. Telefoon: +31 (0)20 585 44 11, email y.dejong@te2.nl

Reageer op dit artikel