artikel

Cateringmedewerkers in zonnetje gezet

Horeca

Een selecte groep van cateraars mocht samen met oud-Tweede-Kamervoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven aanschuiven in het roemrucht restaurant Savelberg in Voorburg. Het diner werd gehouden vanwege de jaarlijkse Dag van de Cateringmedewerker op donderdag 3 november.

De cateraars werden door de bekende PvdA-politicus in het zonnetjes gezet. Van Nieuwenhoven vindt het belangrijk dat de 20.000 cateringmedewerkers in ons land een pluim krijgen. ‘Cateringmedewerkers verzorgen in de bedrijfskantines dagelijks de maaltijd voor maar liefst 2,5 miljoen werkende Nederlanders. Deze mensen verdienen niet alleen vandaag, maar elke dag een glimlach’, aldus Van Nieuwenhoven in De Telegraaf.

Op een grote kleurrijke foto in de ochtendkrant is te zien hoe Van Nieuwenhoven het glas heft met diverse uitgenodigde cateraars. Gezien de louter vrolijke gezichten moet de Dag van de Cateringmedewerker voor deze cateraars een geslaagde dag zijn geweest.

Terug naar nieuwsoverzicht