artikel

Citaten Huub Biro

Horeca

‘Ik ben hier begonnen met een traiteurzaak en een paar restauranttafels. Die formule sloeg niet aan. Ik maakte heel veel producten zelf. Dat kostte veel tijd en geld. ’s Avonds moest ik de helft weggooien. Ik kon niet genoeg verdienen met de delicatessenwinkel.’ ‘Mijn voorliefde voor de Italiaanse keuken is begonnen bij Villa Rozenrust.’ ‘Het […]

‘Ik ben hier begonnen met een traiteurzaak en een paar restauranttafels. Die formule sloeg niet aan. Ik maakte heel veel producten zelf. Dat kostte veel tijd en geld. ’s Avonds moest ik de helft weggooien. Ik kon niet genoeg verdienen met de delicatessenwinkel.’

‘Mijn voorliefde voor de Italiaanse keuken is begonnen bij Villa Rozenrust.’

‘Het is elke keer net of ik weer thuiskom als ik in Italië ben.’

‘In de keuken kun je elke dag voor een Michelin-ster koken. Dat hoeft voor mij niet. Ik wil graag kwaliteit neerzetten. Ik houd daarbij niet van te veel poespas.’

Bekijk hier 4 toprecepten van Huub Biro
Taartje van gepocheerde kabeljauw met olijven/amandelcompote
Carpaccio van vijgen op gembercrème en specerijenroomijs
Ossenhaasfilet met gebakken artisjokken en een sabayon van Parmezaanse kaas
Lasagne van Limburgse grotchampignons met een luchtige truffelsaus

Reageer op dit artikel