artikel

Heerlijke recepten voor een heerlijk avondje

Horeca

Veel Nederlanders vieren op 5 december de verjaardag van Sint Nicolaas. Ongetwijfeld bent u daar als rasondernemer op ingesprongen. Wellicht in de vorm van een Pepernotenparty, een Dichtavond of een andere ludieke actie. Het heeft u zeker weer veel tijd gekost om alles te regelen, maar hopelijk bent u ’s avonds na het opmaken van de kas dan ook zeer tevreden.

Weet u zeker dat u aan alles gedacht heeft? Ook aan lekker snoepgoed of een originele snack? Zo niet, maak dan vandaag nog een uurtje tijd vrij om authentieke borstplaat te maken of een hartige banketstaaf.

Bekijk hieronder supersnelle sinterklaasrecepten:

Stap voor stap Roomborstplaat maken
Stap voor stap Speculaas maken
Stap voor stap Hartige Banketstaaf maken
Stap voor Stap Pepernotentaart maken
Stap voor stap Zwarte Pietenkoppen maken
Stap voor stap Taai Taai maken
Stap voor stap Pepernoten maken

Reageer op dit artikel