artikel

Horeca Salon voor het Noorden

Horeca

Op 6, 7 en 8 februari 2006 wordt er een nieuwe beurs gehouden: de Horeca Salon voor het Noorden. Een uniek concept, gericht op sfeervol zaken doen in uw regio. De beurs zal worden gehouden in het Martiniplaza, de locatie voor beurzen in het Noorden. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Maak nu gebruik om uw bedrijf te profileren op deze vakbeurs, schrijf u in voor 25 november a.s. en u krijgt 10% korting!

Ons uitgangspunt is dat wij kwaliteit kunnen leveren tegen een zeer redelijke prijs. (zie ons inschrijfformulier). Dat kan natuurlijk alleen met uw medewerking. De geselecteerde vakbezoeker zal zich meteen welkom voelen. In dit weloverwogen concept van sfeervol zaken doen kunt u uw gasten optimaal ontvangen.
Dit alles onder het motto: U zorgt het hele jaar voor uw gasten en relaties, wij zorgen op deze Horeca Salon graag eens voor u!
Ons Full Service Concept houdt onder andere in:

 • Gratis parkeren voor u en uw bezoekers.
 • Een gezellige ontvangst van uw gasten met een welkomstdrankje.
 • Een sfeervolle aankleding van de hallen.
 • Buffetten in elke hal , waar luxe hapjes en dranken worden aangeboden.
 • Diverse spraakmakende opstellingen waaronder een skûtsje en een strandsfeer.
 • Op gezette tijden vermaak voor uw gasten.
 • Een gratis lot voor uw bezoekers met een groot aantal leuke prijzen.
 • En voor U en Uw medewerkers (via de standhouders badges)

 • Gratis parkeren
 • Gratis toilet en garderobe gebruik
 • Dagelijkse dinerbuffet inclusief
 • Koffie en andere dranken inclusief
 • Bovendien kan Uw standbemanning alcoholhoudende dranken aan Uw relaties aanbieden. Dit, en nog veel meer , in een gezellige maar zakelijke sfeer en voor een zeer scherpe deelnameprijs. Binnen dit concept staan wij natuurlijk open voor úw ideeën want onze filosofie is dat we er alleen gezamenlijk een goede en succesvolle beurs van kunnen maken. Uit reacties en al op voorhand toezeggingen van een groot aantal exposanten maken wij op dat deze benadering aanslaat. In verband met een goede voorbereiding bedanken wij u op voorhand voor een snelle reactie en het in ons buro gestelde vertrouwen. Wij zien uw wens, idee of inschrijving dan ook met veel belangstelling tegemoet!

  Meer informatie:
  buro EXPO Partners
  Postbus 10455,
  7301 GL Apeldoorn
  Telefoon 055-5341360
  Fax 055-5341370
  www.horescasalon.nl
  verkoop@horecasalon.nl

  Reageer op dit artikel