artikel

Warme fruitdesserts

Horeca

De herfst- en wintermaanden zijn bij uitstek geschikt voor geurige warme fruitdesserts. In dit soort gerechten worden veelal appels, peren en sinaasappels gebruikt. Het komt dus mooi uit dat in de herfst deze fruitsoorten op het allerlekkerst zijn. De rijpe peren smelten in de mond, de appels zijn juist nu knapperig en vol sap. Vooral de Gieser Wildeman, die veelal als stoofpeertjes verwerkt wordt, is nu op z’n best. De fruitdesserts die u hieronder kunt downloaden zijn zoet van smaak en rijk aan vitamines. Ideaal, want uw gasten kunnen in dit jaargetijde wel wat extra vitamines gebruiken.

Recepten warme fruitdesserts:
Appelspeculaassouffleetjes
Gebakken peren met hazelnootkaramel
Sinaasappels uit de oven met sinaasappelsaus
Gevulde peren

Reageer op dit artikel