artikel

Debat met toppers over toekomst branche

Horeca

Nog twee weken en dan zullen we ’t weten. Op vrijdag 23 december komt de Snackkoerier uit met daarin de tweede Cafetaria Top 100. Dan weet heel Nederland wie de nieuwe Nummer 1 van Nederland is. Wie er gestegen dan wel gedaald zijn op de lijst, wie de Top 100 hebben verlaten en wie er, al dan niet met stip, nieuw in zijn binnengekomen.

Tijdens de Horecava in Amsterdam, om precies te zijn op maandag 9 januari, komt dan de spiksplinternieuwe Top 100, de crème de la crème dus van de Nederlandse cafetariawereld, bijeen om op gepaste wijze in het zonnetje gezet te worden. Én om gezamenlijk te discussiëren over de toekomst van de branche. Want wat is er nou interessanter dan met de honderd beste cafetaria’s van het land gezamenlijk de knelpunten, bedreigingen maar natuurlijk ook de kansen van de branche onder de loep te nemen?

VIP-uitnodiging
De honderd bedrijven die een vermelding krijgen in de nieuwe Cafetaria Top 100, ontvangen eind deze maand een persoonlijke VIP-uitnodiging om als special guest aan dit debat deel te nemen. Maar ook de ondernemers die (net) niet de Top 100 hebben gehaald, die helemaal niet door de jury bezocht zijn en die al het gedoe rondom de ranglijst van een afstandje hebben bekeken, ook zij mogen op 9 januari meepraten. Hoe meer meningen, hoe levendiger en interessanter het debat.

De bijeenkomst start die maandag om 15.45 uur in de Horecava Arena in de Amstelhal. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen ten overstaan van al hun collega’s hun welverdiende bloemen en bokalen. Zij zullen vervolgens uitgenodigd worden om achter de officiële discussietafel plaats te nemen om hun visie te geven op de stellingen. En vervolgens is de rest van de branche aan de beurt om mee te praten. Dat het pittig, leuk, spannend én gezellig wordt, behoeft geen betoog.

Overigens is het sowieso aan te bevelen om op maandag 9 januari een bezoek te brengen aan de Horecava. Want behalve het bovengenoemde Top 100 evenement om 15.45 uur, kunt u deze dag nog veel meer beleven op de beurs. Zo wordt het Lekkerste Broodje in de categorie horeca weer bekroond, worden de Horecava Innovation Awards uitgereikt en staan tientallen snackfabrikanten te trappelen om u kennis te laten maken met hun nieuwe, en soms ook al jaren bekende hapjes, drankjes en diensten.

9 januari: hou ‘m vrij!
Wat? De uitreiking van de prijzen behorend bij de eerste, tweede en derdeplaats in de Cafetaria Top 100 plús een discussie met de gehele Top 100over de toekomst van de branche

Wanneer? Maandag 9 januari van 15.45 tot 16.30 uur

Waar? In de Horecava Arena, standnummer 07.400 in de Amstelhal van de RAI in Amsterdam

Waarom? Omdat het fantastisch is om met de honderd beste cafetaria’s van Nederland de toekomst van de branche te bespreken

Reageer op dit artikel