artikel

Klaar voor je Start? Voor MBO studenten

Horeca

Zit jij in het laatste jaar van een horecaopleiding op een ROC? En vraag jij je al tijden af hoe jouw carrière eruit gaat zien? Meld je dan nu aan voor het evenement ‘Klaar voor je Start?’ op 12 januari 2006 tijdens de Horecava in Amsterdam RAI. Het Horeca Branche Instituut en de RAI organiseren […]

Zit jij in het laatste jaar van een horecaopleiding op een ROC? En vraag jij je al tijden af hoe jouw carrière eruit gaat zien? Meld je dan nu aan voor het evenement ‘Klaar voor je Start?’ op 12 januari 2006 tijdens de Horecava in Amsterdam RAI. Het Horeca Branche Instituut en de RAI organiseren dit evenement voor jou en alle andere mbo-leerlingen die hun horecaberoepsopleiding bijna hebben afgerond en aan de start staan van hun loopbaan.Tijdens ‘Klaar voor je Start?’ wordt er gestoeid met vragen als Wie ben ik, Wat kan ik en Waar wil ik naar toe?

Studenten hebben alleen toegang tot de Horecava als het programma Klaar voor je Start wordt gevolgd.Voor meer informatie zie www.horecaster.nl.

Reageer op dit artikel