artikel

One to One

Horeca

Derde editie One to One regelt nieuwe zakelijke contacten voor inkopers en leveranciers op de Horecava 2006 Het hospitality-event: One to One, een formeel gesprek in informele setting tussen inkoper en leverancier, heeft inmiddels een blijvende status verworven in de hospitality branche. De derde editie van One to One vindt plaats tijdens de Horecava 2006 […]

Derde editie One to One regelt nieuwe zakelijke contacten voor inkopers en leveranciers op de Horecava 2006 Het hospitality-event: One to One, een formeel gesprek in informele setting tussen inkoper en leverancier, heeft inmiddels een blijvende status verworven in de hospitality branche. De derde editie van One to One vindt plaats tijdens de Horecava 2006 in de RAI en belooft dit jaar nog meer 1 op 1 gesprekken, een hoeveelheid offertes en af te sluiten contracten.Voor meer informatie surft u naar www.hotel-events.com.

Reageer op dit artikel