artikel

Zoete mini-croissants

Horeca

Ingrediënten:

  • 12 mini-croissants
  • 1 banaan
  • 125 g frambozen
  • chocoladepasta
  • frambozenjam
  • 3 plakjes kokosbrood
  • 3 fijngesneden blaadjes verse munt

Bereidingswijze:
Snijd 1 banaan in plakjes. Was 125 g frambozen en laat ze op keukenpapier uitlekken. Snijd 12 mini-croissants overlangs doormidden. Bestrijk de onderkanten van 6 croissantjes royaal met chocoladepasta en leg de plakjes banaan er dakpansgewijs op. Leg hierop een framboos en dek ze af met de bovenkanten van de croissantjes. Bestrijk van de andere 6 croissantjes de onderkanten met frambozenjam. Snijd 3 plakjes kokosbrood in heel dunne reepjes en verdeel deze over de jam. Leg op elk croissantje een paar frambozen. Strooi tenslotte 3 fijngesneden blaadjes verse munt eroverheen.

Reageer op dit artikel