artikel

Avenance start gezondheidsprogramma

Horeca

‘De lijn van je leven’. Zo heet het gezondheidsprogramma dat Avenance heeft gepresenteerd. Centraal staan gezond lekker eten en voldoende lichaamsbeweging.

Met ‘De lijn van je leven’ wil het cateringbedrijf haar gasten van bedrijfsrestaurants en onderwijskantines motiveren én begeleiden om voldoende te bewegen en gezond(er) te eten. Oud-wielrenster Leontien van Moorsel en gewichtsconsulente Sonja Bakker zijn samen het gezicht van het programma. Tijdens workshops op de 450 locaties van Avenance kunnen gasten spinnen met Van Moorsel of een gewichhtsanalyse laten doen door Bakker.

Verder is er een belangrijke taak weggelegd voor de website van Avenance. Hierop staan tips over beweging, voeding en verantwoorde recepten. Het programma wordt ook uitgedragen via folders en placemats.

Reageer op dit artikel