artikel

EKO Diner voor cateraars

Horeca

Een speciaal EKO Diner voor ondernemers en managers uit catering, horeca en foodretail. OKEPartners en EkoImpuls organiseren dit volgens hen ‘geïnspireerd en inspirerende zakenmenu’ om een nieuw en baanbrekend concept voor de marketing van biologische voeding te presenteren.

Doel is de positie van biologische producten in de markt in de komende periode aanzienlijk te versterken. Het EKOdiner vormt het startpunt van een twee jaar durende campagne.

Dit plan heeft tot doel om door concrete stappen en een gezamenlijke inspanning van alle partijen (producenten, groothandel, distributie, retail, catering, consument en overheid) eind 2007 tot aanzienlijke resultaten te komen, zoals door de overheid al is gesteld.

De deelnemers aan het diner worden uitgenodigd en uitgedaagd om in deze innoverende beweging mee te gaan.De discussie over het onderwerp zal gestimuleerd worden door spraakmakende opinieleiders als Peter Karsten, Joost Pennings en Marc Schröder. De bijeenkomst is op maandag 6 februari in het Hajé Hotel te Heerenveen.

Reageer op dit artikel