artikel

Miljonair Melchers betaalde voldoende

Horeca

De vader van de ontvoerde cateraar Claudia Melchers heeft voldoende betaald aan beveiligingsbedrijf Globe uit Zelhem. Dat heeft de rechter in Zutphen bepaald.

Globe krijgt geen extra geld van miljonair Hans Melchers. Het beveiligingsbedrijf had in een kort geding ongeveer 40.000 euro geëist.

Globe werd ingeschakeld na de ontvoering van dochter Claudia, van het Amsterdamse cateringbedrijf CMC in september vorig jaar. De miljonair vond juist dat hij 21.000 euro terug moet hebben omdat het bedrijf veel te veel zou hebben gevraagd voor de beveiliging van de familie.

De rechter heeft nu bepaald dat Globe onvoldoende aannemelijk heeft gemaakt dat het bedrijf naast de al betaalde rekening van 50.000 euro nog aanspraak kan maken op meer. Alleen een bodemprocedure kan het beveiligingsbedrijf eventueel nog aan geld helpen.

Reageer op dit artikel