artikel

Oriëntal Sweet Roasted Porc Salade wint nieuwe Lekkerste wedstrijd

Horeca

Suzanne Richter van McDonald’s uit Roermond is winnaar geworden van de nieuwe wedstrijd De Lekkerste Gezonde Salade. In de finale tijdens de Horecava bleef zij Bjorn van Dun van de Viersprong uit de Rips en Renate Onderwater van De Halte te Rijpwetering voor.

Suzanne is sinds maart vorig jaar baliemedewerkster bij McDonald’s te Roermond. Samen met haar leermeester en haar bazen, McDonald’s franchisenemers Jan en Gonny Slenders, bedacht zij de salade. ‘Ik wilde graag een frisse salade met veel fruit en gember maken. Een zomerse salade. De roasted porc past daar perfect bij. De nacho’s zijn een geliefd ingrediënt voor mij, dat is toch iets origineler als brood toevoegen’, vertelt de dolgelukkige winnares.

Samen met haar leermeester en andere fans bouwde Suzanne een feestje bouwen. ‘Nee, je hoeft er mijn naam niet bij te zetten. Suzanne heeft dit echt helemaal op eigen kracht gewonnen’, aldus de anonieme leermeester.