artikel

Partyorganisator/cateraar wordt ambassadeur

Horeca

Van der Linde Partyproductions is benoemd tot ambassadeur Beautiful People. Het bedrijf is huiscateraar in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam en serveert producten van Caffé Poli en een deel van de opbrengst gaat naar Beautiful People. Dat steunt geestelijk gehandicapte kunstenaars.

‘Geestelijk anders, zeggen wij liever’, aldus de organisator. Directeur Hans van der Linde kreeg uit handen van ‘Paul’, één van de verstandelijk gehandicapte kunsttalenten, het ambassadeursschap in de vorm van een kunstwerk uitgereikt. Dat gebeurde onlangs tijdens een netwerkgala met 300 genodigden in het Beurs-WTC in Rotterdam.

Beautiful People is een initiatief van Caffé Poli om de bijzondere talenten van kunstenaars zoals Belinda Tijsen, Hans Hartman en vele anderen, te ondersteunen met de financiering van hun atelier.

De producten van Caffé Poli worden door Van der Linde geserveerd in Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Als Ambassadeur zal de cateraar een percentage afdragen aan aan Beautiful People. Van der Linde streeft ernaar om maatschappelijk verantwoord ondernemen een vaste plek in de onderneming te geven.

Reageer op dit artikel