artikel

Prowein: compact en breed tegelijk

Horeca

Op minder dan een uur rijden van de Nederlandse grens vindt van 26 tot en met 28 maart 2006 weer de wijnbeurs Prowein plaats in de Messe van Düsseldorf. Met natuurlijk veel aandacht voor Duitse en Oostenrijkse wijnen, maar ook veel andere wijnlanden en gebieden komen aan bod.

In totaal zullen 2750 deelnemers op de 13e Prowein hun wijnen, gedistilleerd en nevenassortiment aan de vakhandel presenteren. Als grootste deelnemersland is Duitsland aanwezig met het totale aanbod van alle dertien wijnbouwgebieden die het land rijk is zoals Ahr, Franken, Mosel-Saar-Ruwer, Pfalz en Sachsen. Met aandacht voor streekgebonden en nationale wijnspecialiteiten speelt de organisatie in op de tendens dat er steeds meer vraag is naar wijnen met een specifieke herkomst. Veel aandacht ook voor likeuren die aan bod komen tijdens het proeverijprogramma. Interessant voor ondernemers die veel met cocktails bezig zijn.Via www.proweinde kunnen door vakbezoekers online toegangskaarten worden besteld.

Reageer op dit artikel