artikel

Zwanenberg KN-AKworst

Horeca

Zwanenberg KN-AKworst is een vertrouwd product in het basisassortiment van iedere cafetaria. Het product met 100% knakgarantie biedt volop mogelijkheden voor variatie en verrassing. Dat is authentieke kwaliteit in een modern jasje.

‘Cafetaria-ondernemers willen steeds vernieuwend zijn. Met de opkomst van nieuwe horecaconcepten zoals eetcafé’s worden onderscheid bieden en andere receptideeën presenteren steeds belangrijker. Het broodje Zwanenberg KN-AKworst staat al jaren in de toptien van hun assortiment, ook voor kindermenu’s en partijen. Met nieuwe variaties met het broodje KN-AKworst kunnen ondernemers nu hun klanten verrassen’, constateert Paul IJsseldijk, sinds 1 september accountmanager Horeca. IJsseldijk, die ruim achttien jaar bij een horecagroothandel werkte, gaat zijn kennis inzetten bij de toonaangevende leverancier Zwanenberg Food Group. ‘Adviseren en ondersteuning geven aan grote en kleine ondernemers in de cafetaria- en horecasector is zeer belangrijk. Hiertoe behoren ook praktische ideeën bieden, zoals variaties met het broodje KN-AKworst’.

Zwanenberg Food Group biedt diverse andere, snel te bereiden vleesproducten voor de caferatia, zoals gehaktballen, braadworsten, hamburgers, kip saté en vleesblokjes. Ook maaltijdcomponenten en vleesconserveren maken deel uit het aanbod voor de cafetaria.

Zwanenberg Food Group
Postbus 40
7600 AA Almelo
Tel 0546-547000
Fax 0546-451515
www.zwanenberg.nl

Reageer op dit artikel