artikel

Cateringdirecteur cel in voor bedrijfsdiefstal

Horeca

Ravinder Dhillon, de voormalig financieel directeur van de Britse vliegtuigcateraar Gate Gourmet, is veroordeeld tot 12 maanden celstraf. Dhillon moet brommen voor het achterover drukken van 30.000 Britse ponden, ruim 45.000 euro. Dhillon was eerder ontslagen bij Gate Gourmet vanwege het declareren van kosten voor zijn bezoekjes aan prostituees.

Dat meldt de site van Caterer. De 44-jarige Dhillon werd door de rechtbank van Isleworth in Groot-Brittannië veroordeeld voor het wegsluizen van geld naar Denemarken tussen januari en maart vorig jaar. Dhillon gebruikte het gestolen geld om mee te speculeren op de beurs.

Gate Gourmet ontsloeg Dhillon vorig jaar maart vanwege het declareren van kosten voor het bezoeken van prostituees. Dhillon stond voor 170.000 euro per jaar op de salarislijst. ‘Toen we de diefstal van de heer Dhillon ontdekten, waarvoor hij nu is berecht, hebben we direct actie ondernomen en hem ontslagen. We zijn blij dat dit hoofdstuk nu is afgesloten’, aldus een woordvoerder van Gate Gourmet.

Reageer op dit artikel