artikel

Corus Dudok Huis grote winnaar Sodexho-prijs

Horeca

Sodexho heeft haar eigen Star Awards weer uitgereikt. Grote winnaar werd het Dudok Huis in Velzen dat staalbedrijf Corus catert. Daarnaast werden tijdens een feestelijke bijeenkomst vorige week in Houten nog twee Star Awards uitgereikt.

Was Corus Dudok Huis de winnaar in de categorie ‘grote locaties’, Hogeschool Utrecht (faculteit economie) won in de categorie ‘Education’. Het team van Braingate in Capelle aan den IJssel won binnen het segment ‘Business & Industry’.

Het trio kaapte de prijzen in de interne Sodexho-competitie weg voor de neus van 1347 andere bedrijfsrestaurants. Directievoorzitter Hans Rijnierse en de bevallige presentatrice Antje Monteiro reikten in Houten de Star Awards uit. Daarna konden alle medewerkers genieten van een groot feest, gecaterd door (uiteraard) Sodexho Prestige.

De competitie wordt het hele jaar door gehouden. Van niveau naar niveau en van districtsrondes tot business-unit-rondes. Uiteindelijk blijven er zes Sodexho-restaurants over die strijden om de drie felbegeerde Star Awards.

Reageer op dit artikel