artikel

Dikke cheque voor door SAB gesponsorde stichting

Horeca

De sinds 2005 gesponsorde Stichting VanHarte heeft een vette cheque ontvangen. In het bijzijn van prinses Maxima ontving de stichting 100.000 euro. Nieuwe vestigingen van het restoplan van VanHarte komen hierdoor dichterbij.

Maxima mocht het geldbedrag namens de stichting Neyenburg in samenwerking met het Oranje Fonds overhandigen aan stichting VanHarte. Die zet in Nederland een keten van buurtrestaurants op waar een gezonde en goedkope drie gangen maaltijd geserveerd wordt. Het motto is eten, ontmoeten en activeren. SAB Catering steunt de stichting sinds vorig jaar financieel en met materialen.

Ook hebben SAB-medewerkers zich als vrijwilliger beschikbaar gesteld en staan ze regelmatig in de VanHarte-keukens te koken. Met de ton aan euro’s komen de nieuwe vestigingen van zogeheten VanHarte-resto’s in Amsterdam (twee), Rotterdam en Leeuwarden dichterbij.

Reageer op dit artikel