artikel

Sodexho schakelt diëtisten in

Horeca

Om nog meer op de gezondheidstrend in te springen zet Sodexho in Amerika diëtisten in. Over de grote plas zorgt de cateraar voor nog meer vergaande gezondheidsprincipes. Zo zijn er speciale programma’s voor senioren en schoolgaande jongeren.

Elk programma heeft z’n eigen website waar consumenten tal van manieren vinden om hun gezondheid naar een hoger peil te brengen. Dat blijkt uit het huisorgaan van Sodexho, Gusto. Creat your weight is een van de programma’s, deze duurt negen weken is ontwikkeld door diëtisten van Sodexho. In Palm Desert (Ca) is zelfs een heus wellness- en voedingsleercentrum geopend. Daar kunnen geïnteresseerden terecht voor de diverse programma’s, consulten en testen. In de bedrijfsrestaurants zelf worden uiteraard ook gezonde producten aangeboden. Het moet het grote obesitasprobleem in de US of A verminderen. Pikant detail, in het voorwoord van Gusto stelt Jeroen Stok namens de directie van Sodexho dat ‘we met zijn allen dat gezonde nu ook weer niet in het absurde moeten doorvoeren’. Stok vindt: ‘Mens durft te leven!’

Reageer op dit artikel