artikel

De Wevershoeve, Rijsoord

Horeca

De Wevershoeve is een monumentale boerenhofstede uit 1770. Onder de rieten kap bevinden zich een à-la-carterestaurant, twee partyzalen en een serre. Sjaak en Ies Schrijver (m) en zoon Ron (r) hebben de zaak laten restylen, van een klassieke naar een eigentijdse setting. Onderdeel van de formule is dat de tweede gast in het gezelschap 50 procent korting krijgt, behalve op vrijdag en zaterdag.

‘Deze actie loopt prima. Dit doen we in alle vier restaurants’, licht Arno de Jager toe. Hij verzorgt de pr van nog drie eetgelegenheden van de Schrijvers: De Schelvenaer in Krimpen a/d IJssel, De Keizershof in Rotterdam en Landlust in Nieuwdorp. Vanwege het tienjarig jubileum van De Wevershoeve staan allerlei evenementen op het programma, met als afsluiting een gala-avond op 27 mei. Bedrijfsleider is Marcel Cordfunke (l).

Noldijk 41a. Tel. (0180) 62 12 20. Capaciteit: 500 zitplaatsen; terras 100. Prijsindicatie: driegangenmenu €29,50. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur; za vanaf 17.00 uur.

Reageer op dit artikel