artikel

Du Nord, Noorbeek

Horeca

Wie restaurant Du Nord binnenstapt, proeft de sfeer van het zuiden. Met het zuiden doelen Marc en Hannelore Bouchoms niet alleen op Zuid-Limburg, maar ook op het zuiden van Frankrijk, en dan met name op de Provence. De ingrediënten van beide keukens zijn terug te vinden in de proeverijgerechtjes.

Marc komt uit Zuid-Limburg en werkt z’n hele leven al als kok Gastvrouw Hannelore is Brabantse. Jaren maakte zij als vakdocent aan de hotelschool in Den Bosch vele leerlingen wegwijs in de horeca. Du Nord ligt op een steenworp afstand van de Belgische grens. De omgeving is een waar paradijs voor wandelaars. De parkeerplaats achter de zaak is vertrekpunt voor veel wandelroutes in het Limburgse heuvelland. In de Schutterijkamer, volgens echt Limburgse traditie, worden kleine gezelschappen ontvangen. Deze ruimte is rookvrij en heeft een doorkijkje naar de nieuwe keuken.

Dorpsstraat 18. Tel. (043) 457 36 40. www.dunordnoorbeek.nl. Capaciteit: 45 zitplaatsen; terras 50. Prijsindicatie: viergangenmenu €34,50; wijn per glas €2,90. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Ma gesloten.

Reageer op dit artikel