artikel

In de proeverij, Ulft

Horeca

‘Waar proeven genieten is’, staat geschreven op de deur van In de Proeverij. Zodra gasten deze knusse zaak met koloniaal tintje binnenstappen, zien ze een knapperend vuurtje in de openhaard, omringd door uitnodigende fauteuils. Gasten kunnen er terecht voor een kop koffie met gebak, maar ook voor een zesgangen verrassingsdiner.

In de Proeverij is een uitbreiding van de activiteiten van Petra Sluitman en Reinier Grobben. Zij runnen ook kokerij/proeverij Op de Brusse in De Heurne, bij het Achterhoekse dorp Dinxperlo, en Grobben exploiteert een bemiddelingsbureau dat koks in heel Nederland detacheert.

‘We verwachten het aan te kunnen. Op de dagen dat we dubbele boekingen hebben, kan ik een kok uit mijn eigen bestand inschakelen als extra hulp in de keuken. Ik weet exact wat ze aankunnen’, zegt Reinier Grobben, die ook nog eens het dieetkoken in z’n mars heeft. Tijdens de feestelijke opening van In de Proeverij werden ter plekke chocoladebonbons bereid, een bezigheid die de actieve horecaondernemer wekelijks oppakt.

Bongersstraat 2. Tel. (0315) 65 92 95. www.indeproeverij.nl; www.opdebrusse.nl. Capaciteit: 30 zitplaatsen. Prijsindicatie: dagmenu €8,50; viergangenmenu €22,50; zesgangen €30,-. Geopend: do t/m zo 11.00 tot 22.00 uur. Gesloten: ma/di/wo.

Reageer op dit artikel