artikel

Marina de Haan facilitymanager van het jaar

Horeca

Uitgeroepen tot facilitymanager van het jaar 06/07 is Marina de Haan. Ze is directeur van het Facilitair Bedrijf van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Dit werd dinsdag 28 maart bekend gemaakt tijdens de FD Vakbeurs in Zwolle.

Marina de Haan versloeg twee andere genomineerden, Mieke Jacobs van de St. Maartenskliniek in Nijmegen en Henk van der Sluis van de Schiphol Group. De jury bestond uit Iwan Liem, Dries van Wagenberg en Rianne Wilme.

De genomineerden lieten zich tijdens de ledenvergadering van Facility Management Nederland zien in een ingesproken filmpje voorgesteld. Daarin presenteerden ze hun organisatie, team en visie. Na een vragenronde mocht het publiek de beslissende stem uitbrengen.

De Haan’s heldere presentatie, het bij vlagen humoristische filmpje en haar antwoorden op de vragen uit het publiek maakten dat zij tot winnares werd gekroond.

Reageer op dit artikel