artikel

Prominenten op Dag van de Gastvrijheid

Horeca

3 april. Dat is de Dag van de Gastvrijheid. Die wordt gevierd in het Philips Stadion in Eindhoven. Het gastvrijheidsgilde roept de catering en de horeca op deel te nemen. Het programma telt tal van prominenten.

In het fraaie onderkomen van voetbalclub PSV wordt op 3 april een demonstratie van perfecte gastvrijheid gegeven en vindt de Nationale Gastvrijheid Discussie plaats. Prominente Nederlanders uit politiek en bedrijfsleven gaan met elkaar in debat over onder meer het belang van goede gastvrijheid in relatie tot waarden en normen, het economisch belang van goede gastvrijheid en concrete ideeën om deze te verbeteren.

Organisator het Gastvrijheidsgilde roept iedereen in de catering en horeca op om deel te nemen. Hoewel er maar een beperkt aantal businessseats (600) zijn. Voor inschrijving: www.gastvrijheidsgilde.nl/dagvandegastvrijheid. Deze dag moet gezien worden als startschot voor een Week van de Gastvrijheid die voor volgende jaar op de planning staat.