artikel

De Roode Leeuw – Amsterdam

Horeca

De naar eigen zeggen oudste horecagelegenheid van Amsterdam heeft een nieuw jasje. Restaurant De Roode Leeuw aan het Damrak was twee weken gesloten voor renovatie en heropende onlangs de deuren. Er zijn nieuwe tafels en stoelen, het houtsnijwerk is opgefrist en de verlichting is nieuw. Heropend14 maart 2006 VerbouwingssomCirca 300.000 euro EigenarenDe heer Pels Rijcken […]

De naar eigen zeggen oudste horecagelegenheid van Amsterdam heeft een nieuw jasje. Restaurant De Roode Leeuw aan het Damrak was twee weken gesloten voor renovatie en heropende onlangs de deuren. Er zijn nieuwe tafels en stoelen, het houtsnijwerk is opgefrist en de verlichting is nieuw.

Heropend
14 maart 2006

Verbouwingssom
Circa 300.000 euro

EigenarenDe heer Pels Rijcken en de heer Posch (president commissaris)
Directeur
De heer R.R.F. Wildeman

Capaciteit
120 plaatsen

Prijsindicatie
Overnachting vanaf 100 tot 340 euro per kamer per nacht
3-gangenmenu vanaf 31,50 euro

Architectuur
W. Hoopman

Leverancier stoelen, tafels, hotelkamer
Firma Satelliet

Adres
Damrak 93-94, Amsterdam

Reageer op dit artikel