artikel

Kapellerput, Holiday Inn en Des Indes naar finale

Horeca

Conferentiehotel Kapellerput in Heeze, Holiday Inn IJmuiden en Le Meridien Des Indes in Den Haag zijn doorgedrongen tot de finale van de Dutch Hotel Award 2006, de vakprijs voor het beste managementteam van Nederland. De winnaar wordt begin juni bekendgemaakt op onze website, gevolgd door een coverstory in het weekblad.

Er breken spannende weken aan voor de Nederlandse hotellerie. De derde editie van de vakprijs Dutch Hotel Award (DHA) nadert de eindronde. Juryleden Martijn Reintjes (adjunct-hoofdredacteur Misset Horeca) Bas Tolmeijer en Francesco Monaco (beiden van adviesbureau Trust Hospitality), Rob bakker (ING Bank), Wim Dooge (Hotelschool Den Haag) en Theo Spies (SBS Architectuur) hebben de finalisten inmiddels bezocht. De jury is onder de indruk van de professionele wijze waarop de drie hotels zich presenteerden. ,,Het zijn stuk voor stuk hotels die worden geleid door gedreven managementteams. Jonge mensen die hun vak verstaan en voor het allerbeste gaan’’, zegt juryvoorzitter Bas Tolmeijer.

Een record aantal van 58 hotels meldden zich twee maanden geleden aan voor de Dutch Hotel Award 2006. Na een eerste schifting bleven er tien over. Op basis van de inzendingen en de manier waarop de managers zich presenteerden, zijn de finalisten geselecteerd. Thema dit jaar is communicatie.

Filmpjes
De komende weken legt de jury de inzendingen en de bevindingen van de bedrijfsbezoeken naast elkaar. Uit die vergelijking rolt vervolgens de winnaar.Als voorproefje op de bekendmaking en de coverstory van het winnende bedrijf, gaan we volgende week vrijdag 19 mei in Misset Horeca uitgebreider in op de drie finalisten. Bovendien zijn die dag op deze website filmpjes te bekijken van de hotels en de managementteams.