artikel

Bumo Broodje met Nagelhout

Horeca

Bereidingswijze: Maak een salade van vleestomaat, verse koriander, azijn, suiker, sambal, gedroogde koriander, peper en zout. Verwarm een Bumobroodje (gemaakt van een mix van volkorentarwemeel, soja-, tarwe- en havervlokken, zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad, rijst en mout; verkrijgbaar bij bakkers die zijn aangesloten bij Stichting De Echte Bakker) en snijd het open. Beleggen met veldsla, Drents nagelhout, […]

Bereidingswijze:

Maak een salade van vleestomaat, verse koriander, azijn, suiker, sambal, gedroogde koriander, peper en zout. Verwarm een Bumobroodje (gemaakt van een mix van volkorentarwemeel, soja-, tarwe- en havervlokken, zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad, rijst en mout; verkrijgbaar bij bakkers die zijn aangesloten bij Stichting De Echte Bakker) en snijd het open. Beleggen met veldsla, Drents nagelhout, de tomaten-koriandersalade, een toefje opgeklopte crème fraiche en pijnboompitten.

Kostprijs: €2,08

Verkoopprijs: €6,30

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.