artikel

Des Indes ‘supertrots’ op Dutch Hotel Award

Horeca

De champagnekurken knalden vrijdag in Hotel Des Indes in Den Haag, bij de uitreiking van de Dutch Hotel Award. Directeur Claudia Pronk nam de prijs – een oorkonde en een in kristalglas en chroom uitgevoerde plaquette – namens het hele team in ontvangst.

‘Wij zijn heel blij en supertrots op deze prijs, zei Pronk. ‘Ik zie dit als een erkenning voor alle energie en inspanningen van de afgelopen twee jaar’, aldus de general manager.

Onder leiding van Pronk werd Des Indes in 2004 en 2005 voor 37 miljoen euro gerenoveerd. ‘Dat is heel veel geld, maar denk niet dat het allemaal zo makkelijk ging. Er waren onderweg veel tegenslagen. Daar hebben we ons dankzij de fantastische inzet van iedere meewerker doorheen geslagen.’

De uitreiking van de Dutch Hotel Award aan was derhalve een feestje voor álle medewerkers. Terwijl Claudia Pronk op de bovenste etage de taart met Dutch Hotel Award-logo aansneed, namen beneden in de lounge stagiaires de honneurs waar.

De speciale Dutch Hotel Award-plaquette is inmiddels buiten naast de entree van het hotel op de muur bevestigd. Des Indes is de derde winnaar van de prestigieuze hotelvakprijs. Vorig jaar ging de award naar Hotel Beaumont in Maastricht, in 2004 won het Delta Hotel in Vlaardingen.

‘Die is van ons’. General manager toont trots de plaquette. De prijs hangt sinds vrijdag buiten bij de entree. Rechts van haar juryvoorzitter Bas Tolmeijer, en juryleden Theo Spies en Francesco Monaco
Claudia pronk snijdt de taart aan, bijgestaan door juryvoorzitter Bas Tolmeijer
Het voltallige managementteam poseert trots op het balkon van de presidential suite. Van links naar rechts: Irene van Buren, Remco van Kamp, Yvonne Brant, Claudia Pronk, Ben Hardeman en Alex van Gastel.
Reageer op dit artikel