artikel

Light menu

Horeca

Spring is in the air. Vaak is het begin van de lente voor veel mensen het startsein om af te gaan vallen. Ze willen graag de ‘winterkilootjes’ kwijt zijn voordat de korte broeken en de strakke truitjes uit de kast komen. Tijd dus om u in te stellen op gasten die graag verrukkelijk willen eten, […]

light menuSpring is in the air. Vaak is het begin van de lente voor veel mensen het startsein om af te gaan vallen. Ze willen graag de ‘winterkilootjes’ kwijt zijn voordat de korte broeken en de strakke truitjes uit de kast komen. Tijd dus om u in te stellen op gasten die graag verrukkelijk willen eten, maar toch de calorieën binnen de perken willen houden. Bied deze gasten een speciaal ‘lightmenu’ aan. Een menu dat garant staat voor lekker, uitgebreid en toch lijnbewust tafelen. Adverteer met uw ‘lightmenu’ door middel van posters in sportscholen en bij lijnclubs. Wellicht boort u wel een hele nieuwe klantenkring aan. Kijk hieronder voor ideeën voor slanke menu’s.

Wortelpaprikasoep met champignons

Salade met rookvlees en gepocheerd ei

Kippensoep met kerrie en taugé

Zalmforelfilet en prei uit de oven

Hangop met grapefruit

Artisjok met garnalen en krab

Heldere soep met oesterzwammen

Kalfsoester met tomaten-olijvensaus

Mango met pikante vanillesiroop en limoensorbet

Reageer op dit artikel