artikel

Stand-Up Comedian

Horeca

(recept voor tien broodjes) Voorbereiding: Bereid een chutney op basis van pompoenvlees (500 gr pompoen ontpitten en in kleine blokjes snijden; verhitten; afblussen met 2 dl witte wijn en sap van een citroen; suiker, laurierblad en 5 roze peperkorrels erbij; alles laten inkoken, eventueel afbinden met aardappelzetmeel en in de koeling laten afkoelen). Opbouw broodjes: […]

(recept voor tien broodjes)

Voorbereiding:

Bereid een chutney op basis van pompoenvlees (500 gr pompoen ontpitten en in kleine blokjes snijden; verhitten; afblussen met 2 dl witte wijn en sap van een citroen; suiker, laurierblad en 5 roze peperkorrels erbij; alles laten inkoken, eventueel afbinden met aardappelzetmeel en in de koeling laten afkoelen).

Opbouw broodjes: Snijd 10 volkorenbroodje met zonnebloempitten open en beleg de helften met gerookte struisvogelfilet (50 gr per broodje). Hierop een schep chutney. Garneren met wat ijsbergsla en een takje kervel.Kostprijs per broodje: €
1,98

Verkoopprijs per broodje: €6,29

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.

Reageer op dit artikel