artikel

Wrap

Horeca

 • 900 cc tomatencoulis
 • 450 g bloem
 • 4 eieren
 • 1 g zout
 • 1 g peper
 • 1/20 bos basilicum
 • 150 g roomboter

wrapvulling

 • 300 g rode ui
 • 300 g broccoli
 • 300 g olijven, zonder pit
 • 300 g pomodores
 • 300 g kipdijfilet
 • 200 g Parmezaanse kaas
 • 1/20 bos peterselie

uiencompote

 • 0,5 l rode wijn
 • 200 g suiker
 • 300 g rode ui
 • 1 g peper
 • 1 g zout

knoflooksaus

 • 3 tenen knoflook
 • 300 ml yoghurt, vol
 • 1/20 bos peterselie

Bereidingswijze:

wrapVoeg aan de tomatencoulis bloem en eieren toe. Meng het geheel goed. Maak het beslag op smaak met peper, zout en verse basilicum. Laat het geheel ongeveer 10 minuten rusten.Bak in de roomboter pannenkoeken van het beslag. Stoom voor de wrapvulling de broccoli beetgaar (in de combisteamer).

Snijd de kip in reepjes. Ciseleer de uien in halve repen. Bak de kip en de ui. Voeg de olijven en pomodores op het laatst toe. Voeg het geheel toe aan de broccoli. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Schep het mengsel in de pannenkoeken. Rol de pannenkoeken op. Bestrooi met Parmezaanse kaas. Gratineer in de combisteamer. Bestrooi met vers gehakte peterselie.Laat voor de uiencompote de rode wijn samen met de suiker inkoken. Snijd de uien en voeg deze toe aan de rode wijn. Laat het geheel langzaam garen. Breng op smaak met peper en zout.

Pers voor de knoflooksaus de knoflooktenen uit. Meng deze met de yoghurt. Voeg de peterselie toe. Serveer de borden zoals op de foto.

Reageer op dit artikel