artikel

Wereldburgers

Horeca

Amerika was altijd hét land van de hamburger. De hamburger komt van origine uit Hamburg, maar via Duitse emigranten veroverde de burger al snel de VS. Inmiddels is het broodje hamburger bijna overal wel ingeburgerd.Zibb.nl/horeca selecteerde zes bijzondere burgers uit verschillende werelddelen. Leuk is het om speciale aandacht te besteden aan deze wereldburgers tijdens de […]

Amerika was altijd hét land van de hamburger. De hamburger komt van origine uit Hamburg, maar via Duitse emigranten veroverde de burger al snel de VS. Inmiddels is het broodje hamburger bijna overal wel ingeburgerd.Zibb.nl/horeca selecteerde zes bijzondere burgers uit verschillende werelddelen. Leuk is het om speciale aandacht te besteden aan deze wereldburgers tijdens de zomermaanden. Organiseer ‘Wereldburgerweken’ en zet iedere week een andere hamburger centraal op de kaart. Wat die grote hamburgergigant kan, kunt u ook.

Noord-Amerikaanse Caesarburger

Afrikaanse couscousburger

Australische fivespiceburger met appel

Zuid-Amerikaanse chimichurriburger

Zweedse hamburger

Reageer op dit artikel