artikel

Andrea Berg houdt stand in Hot-30

Horeca

De Duitse schlagerzangeres Andrea Berg heeft inmiddels wereldwijd miljoenen albums verkocht. Haar tweede album “Wo liegt das Paradies” was een enorm succes, en hiermee scoorde ze de hit Du hast mich 1000 mal belogen. Deze single staat inmiddels al weer 89 weken in onze Hot-30. Nog zo’n volhouder: Robbie Williams. Hij staat inmiddels 86 weken in de lijst met zijn hit ‘Angels’.

Andrea Berg houdt stand in Hot-30

De Duitse schlagerzangeres Andrea Berg heeft inmiddels wereldwijd miljoenen albums verkocht. Haar tweede album “Wo liegt das Paradies” was een enorm succes, en hiermee scoorde ze de hit Du hast mich 1000 mal belogen. Deze single staat inmiddels al weer 89 weken in onze Hot-30. Nog zo’n volhouder: Robbie Williams. Hij staat inmiddels 86 weken in de lijst met zijn hit ‘Angels’.

Bekijk de ranglijst, beluister de hottips…

Reageer op dit artikel