artikel

Feiten en cijfers Horecava 2008

Horeca

<B>Organisatie:</b> Horecava 2008: de 52e editie van de vakbeurs voor horeca, catering en grootkeuken, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI. <B>Locatie:</b> Hal 1 t/m Hal 8 en Hal 10 <B>Beursdagen:</b> Maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2008 <B>Openingstijden:</b> Dagelijks van 11.00 – 18.00 uur <B>Expositieprogramma:</b> Producten en diensten die geschikt en/of bestemd zijn voor […]

<B>Organisatie:</b> Horecava 2008: de 52e editie van de vakbeurs voor horeca, catering en grootkeuken, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI.
<B>Locatie:</b> Hal 1 t/m Hal 8 en Hal 10
<B>Beursdagen:</b> Maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2008
<B>Openingstijden:</b> Dagelijks van 11.00 – 18.00 uur
<B>Expositieprogramma:</b> Producten en diensten die geschikt en/of bestemd zijn voor de inrichting van en het gebruik en/of verbruik in de volgende horeca- en grootverbruiksegmenten: hotel-, fastfood-. service-. horeca-, café-, seizoens-, facilitaire, recreatie- en entertainmentbedrijven, restaurants, profit catering alsmede facilitaire en bedrijfscatering.
<B>Verwacht aantal exposerende bedrijven:</b> 600
<B>Evenementen:</b> » L.A.B. voor bars en clubs<BR>» STRAND voor trendy seizoens-)horeca<BR>» HOTEL voor hotels<BR>» N9LEVEN voor cafés en discotheken<BR>» MARKT voor restaurants
<B>Paviljoens: </B> » Franchiseplein<BR>» New Business Plein<BR>» Proeven met Proost<BR>
<B>Bijeenkomsten: </B> » Uitreiking Horecava Innovation Award<BR>» Insecten Spektakel<BR>» Uitreiking Bunzl Food Design Talent<BR>» Presentatie Foodservice Monitor Jaarrapport<BR>» Horecava Hotello Top 50’s<BR>
<B>Wedstrijden:</B> » NK Horeca met o.a. Gouden Koksmuts, Gouden Gastvrijheid Award en kookdemo van topchef’s<BR>Wedstrijden Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven met o.a. het Lekkerste Broodje in 25 jaar
<B>Gelijktjidig evenement:</B> Wine Professional
<B>Toegangsbeleid: </B> De beurs is alleen toegankelijk voor professioneel geïnteresseerden. Wie via exposanten of de Horecava een toegangskaart ontvangt, krijgt na voorregistratie op www.horecava.nl per e-mail gratis een toegangsbadge toegezonden. Andere vakbezoekers kunnen voorafgaand aan de Horecava tot 4 januari een toegangskaart kopen via www.horecava.nl tegen betaling van €35,- en vermelding van hun KVK-nummer. Daarna kost een kaart aan de kassa €45,- op vertoon van een KVK-inschrijving.<BR>Wine Professional heeft een eigen toegangsbeleid.