artikel

Feiten en cijfers Wine Professionals 2008

Horeca

<B>Organisatie:</b> Wine Professional, de 6e editie van dit exclusieve wijn-evenement wordt georganisaeerd door The Wine & Food Association i.s.m. Horecava <B>Locatie:</b> EuropaFoyer en Diamond Loung <B>Beursdagen:</b> 7 t/m 8 januari 2008 <B>Openingstijden:</b> Dagelijks van 11.00 – 18.00 <B>Expositieprogramma:</b> Kwaliteitswijnen van het hoogste niveau afkomstig uit alle bekende wijnlanden en gastronomische producten van topkwaliteit, espresso en […]

<B>Organisatie:</b> Wine Professional, de 6e editie van dit exclusieve wijn-evenement wordt georganisaeerd door The Wine & Food Association i.s.m. Horecava
<B>Locatie:</b> EuropaFoyer en Diamond Loung
<B>Beursdagen:</b> 7 t/m 8 januari 2008
<B>Openingstijden:</b> Dagelijks van 11.00 – 18.00
<B>Expositieprogramma:</b> Kwaliteitswijnen van het hoogste niveau afkomstig uit alle bekende wijnlanden en gastronomische producten van topkwaliteit, espresso en gedistilleerd, omlijst met breed programma aaan presentaties, proeverijen, masterclasses en wijnspijssessies m.m.v. diverse vineuze en culinaire coryfeeën
<B>Verwacht aantal exposerende bedrijven:</b> 100 exposanten, 150 inclusief participanten
<B>Evenementen:</b> Twee theaters met bijzondere wijn-spijspresentaties
<B>Bijeenkomst: </B> Dinsdag 8 januari om 16.30: Filipijnse wijn-spijsessie in kader van actie rich food poor people, een programma voor rechtstreekse hulp en educatie op het gebied van voedselproductie in ontwikkelingslanden
<B>Toegangsbeleid: </B> De beurs is alleen toegankelijk voor professioneel geïnteresseerden met een uitnodiging van Wine Professional, via de exposanten of via registratie op www.thewinesite.nl. Voor professionals die geen uitnodiging hebben ontvangen en zich niet vooraf hebben aangemeld bedraagt de toegangsprijs aan de kasse €45,- op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel
Reageer op dit artikel