artikel

In soja en sesam gemarineerde zeebaarsfilet waarbij romige Barentszzeekrab en een bittere salade (Roger Rassin)

Horeca

Bereidingswijze: Trancheer de zeebaarsfilet. Marineer in vadouvan-olie. Snijd de rode paprika en de geblancheerde groente. Dresseer de zeebaarsfilet met de groente en de sla. Maak van de jusde veau, sesamolie, soja, gembersiroop, citroensap en curry-olie de sojavinaigrette. Maak een hollandaisesaus met eidooiers, castric en beurre clarifique. Verwarm de Bartenszzeekrab met de hollandaisesaus en de brunoise […]

Bereidingswijze:

Trancheer de zeebaarsfilet. Marineer in vadouvan-olie. Snijd de rode paprika en de geblancheerde groente. Dresseer de zeebaarsfilet met de groente en de sla. Maak van de jusde veau, sesamolie, soja, gembersiroop, citroensap en curry-olie de sojavinaigrette.

Maak een hollandaisesaus met eidooiers, castric en beurre clarifique. Verwarm de Bartenszzeekrab met de hollandaisesaus en de brunoise gesneden groente. Maak op zoals op de fot. Serveer de krab met saus apart.